Nyhedsbrev 13. maj 2020

Frederiksberg 13. maj 2020

Kære beboere og pårørende.

Så skete det, vi har fået lov at åbne for besøg i haven fra 14. maj 2020! Proceduren kan virke bureaukratisk, da besøgene skal foregå efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer, hvilket bl.a. betyder at besøg skal aftales på forhånd med administrationen.

Allerførst; Du skal som besøgende skal være uden symptomer på sygdom, også mild forkølelse, i 48 timer før besøget. Symptomer på COVID-19 er ondt i halsen, sygdomsfølelse, muskel-smerter, tør hoste og feber. Man kan også opleve at få hovedpine, kvalme, diarré og muligvis andre symptomer. Hvis du mistænker at du er smittet, bedes du kontakte din egen læge for at blive testet for COVID-19. Hvis testen er positiv, skal du holde dig hjemme i 48 timer efter symptomophør.

Jeg vil kort beskrive retningslinjerne:

1. Alle besøg foregår i haven.

2. Besøg for den kommende uge bookes i administrationen mellem kl. 10.00 og 11.00 på telefon 36 17 18 22; sidste frist for booking til den kommende uge er fredag kl. 11. Du kan ikke booke besøg for mere end en uge af gangen. Undtagelser herfra er uge 20, hvor det vil være muligt at booke besøg til torsdag 14.05 og fredag 15.05; her gælder først-til-mølle-princippet.

3. Der er besøgstid dagligt på hverdage mellem kl. 10.30-12.30 og 13.30-16.00.

4. Du kan kun booke besøg af ½ times varighed, da der er mange, som venter.

5. Der må kun komme en besøgende pr. beboer pr. gang.

6. Ved ankomst bedes du ringe på dørklokken og vente på at en medarbejder henter dig; sørg for at være præcis.

7. Før besøget bedes du vaske eller spritte dine hænder – se i øvrigt udleveret pjece.

8. Gå direkte ud i haven i den anviste zone

9. Hold afstand; vær opmærksom på, at Sundhedsstyrelsen fortsat anbefaler 2 meters afstand på plejehjem. Det betyder også, at du så vidt muligt skal undgå fysisk kontakt med din pårørende- selv om det kan være svært!

10. Tag ikke kontakt til andre end personalet og din egen pårørende.

11. Vær omhyggelig med håndhygiejnen.

12. Husk at rydde op efter dig

13. Når din besøgstid er gået vil en medarbejder ledsage dig til udgangen.

Vi glæder os til at se jer igen.

Status på coronasituationen i øvrigt: Vi har 3 beboere, som fortsat er isoleret pga. COVID-19. Der er ikke nye tilfælde.

Mange hilsner Ulla Hjorth, centerchef.