Efterårets kommen

Så er oktober måned her, som kan brillere med sine smukke eksplosive farver.

Efter en lang og fantastisk sommer, kan vi ikke komme uden om, at vi går en mørkere tid i møde. Men tænk at sommeren har strakt så langt. Tænk at beboerferien i september måned havde så smukt vejr, at man hver dag kunne sidde ude. Det har da været helt fantastisk og usædvanligt. Dejligt at alle nød ferien.

Og så håber jeg at rigtig mange beboere får mulighed for at komme ud og se de smukke efterårsfarver som oktober byder på.

Vi sluttede september af med en fantastisk høstfest i begge huse. Tak til alle som bidrog med dette. Personale som knoklede for at det hele skulle hænge sammen med dejlig mad, pynt og borddækning. Og tak til musikere som sørgede for den gode stemning og til beboerne som var på dansegulvene og med til at synge. Og ikke mindst tak til de frivillige, som hjalp beboerne og ved serveringen. Endnu en god fest.

Efteråret har også bragt noget andet med sig, nemlig at fru Bugge, også kaldet Mette bidrager med aktiviteter i de sene eftermiddagstimer, aftener og i weekenderne. Indtil nu har det både stået på fredagsbar, aftenæbleskrælning, til fælles æblekage eller –trifli. Der vil komme olde-børnedans nogle lørdage. Der vil komme langt flere arrangementer. Og det vil selvfølgelig ikke gå ud over fru Bugges månedlige dans.

Oktober måned er også der, hvor man som familie så småt skal til at tænke på julen. For ønsker man sit familiemedlem, som bor på plejehjem, hjem i julen. Så er det faktisk nu, at man så småt skal til at planlægge transporten. Ikke for at bringe julen tættere på, blot som en reminder.

Oktober er sidste chance for at få bragt orden i den digitale post. Mangler man stadig at få bragt dette i orden, kan administrationen Nimbusparken være behjælpelig. Og har man som pårørende svært ved dette, kan man møde op til It-foredrag for seniorer på Nimbusparken d. 2. oktober kl. 14.

Det er også nu man skal have influenzavaccination hvis man ønsker dette. Som sædvanlig ligger Akaciegården hus til at man her kan komme at blive vaccineret både på Nimbusparken og på Borgmester Fischers Vej.

Så der er mange tilbud i oktober måned, og jeg vil blot slutte af med endnu en gang at opfordre til, at man kommer ud og nyde de smukke farver efteråret har at byde på.

Rigtig god oktober måned.

Med venlig hilsen

Henriette Wülser

Forstander.