Efterår

Efter en fantastisk sommer, træder vi nu ind i efteråret. nyhed_efteraarefteråret med høstfest, som vi vil holde både på Borgmester Fischers Vej samt på Nimbusparken. I kan se datoerne i vores aktivitetskalender.

August måned bød desværre atter på uindbudte gæster på Borgmester Fischers Vej. Vi gør hvad vi kan for, at forhindre dette. Dog vil jeg sige, at det jo desværre også kan forekomme på Nimbusparken.

Jeg vil hermed appellere til, at man begge steder når man går ud/ind af hoveddøren er opmærksom på, om der er nogen der går med ind/ud bag ved én. Det kan både dreje sig om uindbudte gæster, men det kan måske også dreje sig om en dement beboer som smutter med ud, når nogen går.

Heldigvis var der nogle vakse medarbejder der fik fulgt efter pågældende uønskede gæst på Borgmester Fischers Vej, så vi mener ikke at der denne gang forsvandt noget. Jeg er i skrivende stund i dialog med OK – fonden om evt. videoovervågning ved hoveddøren. Herom skal jeg nok orientere senere. Vi er selv blevet så kloge af sagen, at vi vil have videoovervågning på det nye Akaciegården.

Frederiksberg kommune er ved at udarbejde en kostpolitik. I denne vil det fremgå hvad en døgnkost skal indeholde når man bor på plejehjem. Også dette har givet os stof til eftertanke. I den nye kostpolitik, vil det fremgå at, man skal afbestille mad til køkkenerne med 3 dages varsel. Dette vil gælde både hvis man skal afbestille fordi man skal ud af huset, men det vil altså også have betydning hvis man eksempelvis bliver indlagt på hospital. Derfor gør vi hermed opmærksom på, at man må påregne betaling for maden op til 3 døgn, også selv om man er indlagt på hospitalet.

Akaciegården er i gang med at lave en ny indflytningspjece, og vi er også ved at kigge på vores hjemmeside, som er ganske godt besøgt. Vi har som mål, at have et højt informationsniveau, men vi ønsker også at gøre både pjece og hjemmeside brugervenligt. Derfor håber vi også, at når vi udkommer med den nye hjemmeside, at I vil være os behjælpelige med at komme med kommentarer om hvad I synes. Vi forventer at den nye hjemmeside vil være klar d. 2. september, men også at den løbende vil blive justeret, så kom endelig med kommentarer om hvad I synes.

Jeg håber at alle vil få nydt efteråret. Husk at man kan låne vores bus, hvis man vil ud og se de fine efterårsblomster og de dejlige farver naturen byder på ved denne årstid.

Med disse ord, vil jeg ønske jer et godt efterår.

Med venlig hilsen

Henriette Wülser