Dating
Dating bliver ofte fulgt op af uforpligtende sex forhold

Dating giver dig varmen i sengen på de kolde vinternætter.

Sådan finder du din sengepartner med dating.

Dating kan være en udfordring og besværligt, sådan er der mange der føler det når det kommer til datingverden. Men sådan behøves det ikke at, være hvis du følger Sandras blog her.

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad er det ønsker at få ud af en date? Skal det være en sengepartner til de kolde nætter, eller er det noget uforpligtende sex?

Datingsider er der masser af på nettet, og der er ligeledes mobil apps. med samme formål. Et godt sted du kan starte jagten på en date er Tinder, som bruges af folk i alle aldre.

Det er nemt at komme i gang! Start med og hente appen og opret din gratis profil, husk et godt profilbillede. Et god råd er billedet kun skal indeholde dig, og ikke et billede med pikken i hånden.

Dating profilen er nøglen til succes.

Vil du have succes med din dating, er din profiltekst og profilbillede nøgleordet. Skriv kort og præcis hvad du søger efter, og bagefter hvad du selv er for en person.

Selve dit profilbillede må ikke indeholde andre end dig, ikke noget med ungerne eller hunden. Det gælder både unge og gamle. Når du ikke har andre med på billedet, kan det ikke flytte fokus fra dig og over på andre.

Når det kommer til første kontakt efter et match, er det vigtigt du gør noget ud af det. Du kommer ingen steder, med et kort hej. en komplement om hendes øjne eller hår,  giver flere plusser fra start.

Datingsider reglerne er de samme som på Tinder.

Er du ikke til Tinder og hellere ville afprøve dating med de traditionelle datingsider, så gælder samme regler for profilen.

I forhold til tinder skal du ikke vente på et match, når du bruger en datingside. Du kan tage kontakt til alle profiler, ligeså snart du har oprettet dig.

Find din næste sengepartner til de kolde nætter, med Tinder eller den frække datingside Adultsex.