Dagens varme måltid – på Akaciegården

Dato   1/5 -31/5         Hovedret   Forret/dessert

01                

Forloren and (svesker & æbler) med rødkål, skysauce og kartofler   

Rejecocktail med kuvertbrød – portionsanrettet

02                

Kogt sprængt kalvespidsbryst med peberrodssauce, gulerødder og kartofler     

Moccafromage

03                

Pølser med kold kartoffelsalat, sennep og tomatketchup                    

Løgsuppe med flute

04                

Skinkesnitsel med champignonsauce, gulerødder og kartofler           

Jordbærkoldskål med kammerjunkere

05                

Kyllingeoverlår med paprikasauce, smørstegt blomkål og kartofler 

Æblegrød med piskefløde

06                

Hjerter i flødesauce med broccoli, syltede asier og kartoffelmos      

Risengrød med kanelsukker og smør

07                

Fiskefrikadeller med persillesauce, kartofler og icebergsalat med revne radiser

Øllebrød med flødeskum

08                

Kalkungryde med løse ris (kartofler)                

Champignons cremesuppe med forårsløg

09                

Paneret nakkekotelet med skysauce, bagte rodfrugter og kartofler 

Appelsinfromage med flødeskum

10                

Hakkebøf med bløde løg, skysauce, syltede rødbeder, ærter og kartofler           

Ymerkoldskål med ristede havregryn

11                

Boller i karry med hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)

Pandekager med syltetøj

12                

Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, agurkesalat og kartofler 

Kartoffelsuppe med sprød bacon

13                

Hamburgerryg med bearnaisesauce, blomkål & gulerødder og kartofler              

Charlotte Russe med flødeskum                                                                   

14                

Rullesteg med skysauce, rødkål og kartofler  Gulerodssuppe med kuvertbrød

Ret til overraskelser forbeholdes.

 15               

Fiskefilet med remouladesauce, gulerodsråkost og kartofler              

Blommegrød med piskefløde

16                

Grydestegt oksesteg med skysauce, dampede broccoli og kartofler 

Citrusfromage med flødeskum

17                

Millionbøf med syltede drueagurk og kartoffelmos         

Klar suppe med boller og urter

18                

Stegt medister med skysauce, syltede asier, blomkål og kartofler    

Hjemmelavet vanilje is med vafler

19                

Fiskefrikadeller med kaperssauce, gulerødder og kartofler                 

Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere

20                

Langtidsstegt nakkefilet med skysauce og kartofler         

Henkogt pære med chokoladesauce

21                

Gammeldags stegt kylling med persille, skysauce, agurkesalat og kartofler        

Minestronesuppe

22                

Skinke/ingefærgryde med hjemmelavet blommechutney og løse ris (kartofler)

Maskeret æg med dressing, rejer, karse og hjemmebagt kuvertbrød – portionsanrettet

23                

Flæskesteg med skysauce, rødkål, franske kartofler og kartofler      

Romfromage med flødeskum                                                                         

24                

Dagens fisk med sennepssauce, broccoli og kartofler      

Frugtspejlæg med flødeskum – portionsanrettet

25                

Karrykoteletter i fad med løse ris (kartofler) 

Hyldebærsuppe med kammerjunkere

26                

Sprængt nakke med sur/sødsauce, grønne bønner og kartofler         

Islagkage

27                

Oksegryde med champignoner, syltede rødbeder og kartofler          

Blandet frugtgrød med piskefløde

28                

Hjerter i flødesauce med gulerødder og kartoffelmos     

Kærnemælkskoldskål med ristede havregryn

29                

Faseret ribbensteg med skysauce, rødkål og kartofler     

Kold æblesuppe med flødeskum

30                

Kalvefrikassé med persille og kartofler           

Ymerfromage med saftsauce

31                

Millionbøf med syltede rødbeder og pasta (kartofler)     

Tomatsuppe med brødcroutoner

Ret til overraskelser forbeholdes.