Bondage
Bondage imellem to mennesker med fuldstændig tillid.

Bondage udstyr er nemt tilgængeligt.

Hvor finder du dit bondage udstyr?

Bondage udstyr kan fås som et godt tilbud, online på nettet. I Alabama escorts kan du finde piger der vil bilndes. Her kan du i ro og mad kan studere det  forskellige sexlegetøj, der findes til bondage, fiksering og røde numser. Beauty elsker at blive bundet.

Bondage-verden er meget bred.  Leg med reb er essensen , og her er det kun fantasien der sætter grænser. Det handler om at fiksere sin partner, og til det fås en masse forskellige bondage bindesæt med forskellige måder du kan fiksere din partner på.

Sørg for et safe-word, allerede på nuværende tidspunkt. Mange mennesker ved ikke, at de har klaustrofobi, før de står i situationen.

Spanking Udføres på bondage partneren.

Er han eller hun bundet og overladet til dine lyster, så er spanking med hånden, et godt sted at starte. Prøv jer frem med flad hånd, og efter et stykke tid, lidt hårdere, så det synger i håndfladen or rumpetten.

Varier måden at gøre det på, for det driver din partner til vanvid, ikke at vide hvad der venter. Her kan man også få BDSM hjælpemidler i for af diverse piske og paddeler.

Smæk og spanking hvor man påfører smerte med slagredskaber kræver tillid og kan udvikle sig med tiden. Smerten og styrken, som spanking en udføres med, varieres med partnerens behov og udsagn.

BDSM – Hvordan kommer vi i gang?

Før du og din partner udøver bondage og BDSM, er det en god ide at aftale et stopord. Da legen skal slutte før ens grænser overskrides og legen stoppes ved et sådan aftalt ord.

Ofte kan det være svært, at skelne imellem nydelse og panik, i denne verden. tillid er et nøgleord. Respekt for stopord er yderst essentiel.

Vil du og din partner kaste jer ud i bondage, men ved ikke helt hvordan I skal begynde? Så har kig forbi Sexbutik.dk og deres kategori med bondage udstyr

Du finder også udstyr som på-spændings dildo og buttplugs.

Læs mange flere frække artikler om sex på linket her.