Dagens varme måltid – på Akaciegården

Madplan juni 2019

 

Lørdag 1             Skinkegryde med persilledrys med kartoffelmos

Henkogt fersken med råcreme

Søndag 2            Oksetykkam, langtidsstegt med skysauce, haricots verts, glaseret perleløg og kartofler

Kærnemælksfromage med saftsauce

Mandag 3           Boller i karry med hjemmelavet rababerchutney og løse ris

Hyldebærsuppe med æbler

Tirsdag 4            Glaseret skinke med ærter & flødekartofler

Chokoladebudding med flødeskum

Onsdag 5            Valgflæsk med persillesauce, hjemmesyltede rødbeder og kartofler

Grundlovsdessert

Torsdag 6           Dagens fisk med dildsauce, svitsede grøntsager og kartofler

Frugtspejlæg med vanillecreme

Fredag 7             Forårsgryde med kartoffelmos

Aspargessuppe

Lørdag 8            Forloren hare med kogt blomkål & gulerod, vildtsauce og kartofler

Laksemousse med blegselleri, citron og kuvertbrød

Søndag 9           Flæskesteg med skysauce, hjemmelavet rødkål, brunede og hvide kartofler

Sherryfromage med flødeskum

Mandag 10       Mørbradgryde med hjemmesyltede drueagurker og kartoffelmos

Hjemmelavet vanilje is med jordbærsauce

Tirsdag 11         Frikadeller med stuvet sommerkål, hjemmesyltede rødbeder og kartofler.

Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere

Onsdag 12        Dagens fisk med citronsauce, dampede broccoli og kartofler

Maskeret æg med dressing, skinke, karse og hjemmebagt kuvertbrød

Torsdag 13       Sommerfest i haven

Hjemmelavet vanilje is med frisk jordbær

Fredag 14         Svensk pølseret med purløg og dampede ærter

Ymer Panna Cotta med rød saftsauce

Lørdag 15         Spegesild med hvid løgsauce, nye kartofler, friske asparges – hertil en snaps

Rabarbergrød med piskefløde

Søndag 16       Helstegt marineret kalkunbryst med paprikasauce, ovnstegte rodfrugter og kartofler

Muldvarpeskud

Mandag 17      Krebinet med stuvet ærter og gulerødder, hjemmesyltede rødbeder og kartofler

Pandekager med syltetøj

Tirsdag 18       Stegt Hornfiskefilet med persillesauce, gulerodsråkost og kartofler

Maizenagrød med kanelsukker og smør

Onsdag 19      Græsk farsbrød med tzatziki, skysauce og kartofler

Øllebrød med flødeskum

Torsdag 20    Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, syltede drueagurk, blomkål og kartofler

Æblegrød med sødmælk

Fredag 21       Bøf stroganoff med dampede haricots verts, syltede asier og kartoffelmos

Blomkålssuppe med kuvertbrød

Lørdag 22      Pølser med kold kartoffelsalat, sennep og tomatketchup

Brownies med hjemmelavet vanilje is

Søndag 23      Gammeldags oksesteg – langtidstegt med skysauce, syltede asier og kartofler

Citronfromage med flødeskum

Mandag 24    Flæskesteg med skysauce, hjemmelavet rødkål og kartofler

Ris a la´mande med kirsebærsauce

Tirsdag 25      Frikadeller med skysauce, hjemmelavet æblechutney og ovnstegte kartofler

Pærevælling

Onsdag 26     Thailandsk kylling i rød karry med hjemmelavet æblechutney og løse ris

Kartoffelsuppe med porreringe

Torsdag 27    Fiskefilet med remoulade, gulerodsråkost og ovnstegte kartofler

Henkogt abrikos med makronflødeskum

Fredag 28     Kalkungryde med peberfrugt, løse ris og hjemmelavet rabarberchutney

Vaniljebudding med saftsauce

Lørdag 29     Millionbøf med ærter, hjemmesyltede rødbeder og kartoffelmos

Hindbærgrød med mælk

Søndag 30    Husarsteg med skysauce, blomkål, hjemmesyltede agurksalat og kartofler

Ymerfromage med appelsinsauce