Dagens varme måltid – på Akaciegården

Madplan oktober 2019

Akaciegården TLF: 36197726
Aftensmad

Akaciegården
Aftensmad
Telefon: 36197726

Uge 40

Dag Ret

Mandag 30

Gule ærter med sprængt nakke, sennep, hjemmesyltede rødbeder og rugbrød

Æbleskiver med jordbærsyltetøj og flormelis

Tirsdag 1

Hvidkålsrouletter med hvid muskatsauce, broccoli og kartofler

Kærnemælksfromage med saftsauce

Onsdag 2

Thailandsk kylling i rød karry med hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)

Tomatsuppe med hjemmebagt brød

Torsdag 3

Frikadeller med varm kartoffelsalat og ærter

Frugtspejlæg med flødeskum

Fredag 4

Oksegryde med champignoner, hjemmesyltede rødbeder og kartofler

Risengrød med kanelsukker og smør

Lørdag 5

Fiskefrikadeller med remouladesauce, gulerodsråkost og kartofler

Hybensuppe med flødeskum

Søndag 6

Flæskesteg med skysauce, hjemmelavet rødkål og brunede kartofler

Sherryfromage med flødeskum

Mandag 7

Faseret ribbensteg med skysauce, hjemmelavet rødkål og kartofler

Bagte æbler med marcipan og kold flødeskum

Tirsdag 8

Kyllingelevergryde med drueagurk og kartoffelmos

Henkogt abrikos med makronflødeskum

Onsdag 9

Skinkefarsbrød med sennepsauce, hvidkålsråkost og kartofler

Pærevælling

Torsdag 10

Kogt høne med peberrodssauce, dampede ærter og kartofler

Klar suppe med boller og urter

Fredag 11

Vikinggryde med grov mos & hjemmelavet agurkesalat

Alliancegrød med jordbær og piskefløde

Lørdag 12

Dampet fisk med kaperssauce, dampede gulerødder og kartofler

Fersken/tomatsuppe

Søndag 13

Gammeldags oksesteg – langtidstegt med skysauce, syltede asier og kartofler

Moccafromage med flødeskum

Mandag 14

Italiensk kødsauce med pasta (kartofler)

Rød sagosuppe med svesker

Tirsdag 15

Stegt røget medister med stuvet grønkål og brunede kartofler

Vaniljebudding med saftsauce

Onsdag 16

Braseret oksehaler med hjemme syltede rødbeder og kartoffelmos

Ymerfromage med appelsinsauce

Torsdag 17

Fiskefrikadeller med Persillesauce, gulerodsråkost og kartofler

Frugtspejlæg med flødeskum

Fredag 18

Skipperlabskovs med hjemmesyltede rødbeder, rugbrød og purløg

Tomatsuppe med brødcroutoner

Lørdag 19

Amerikansk farsbrød med paprikasauce, ristet grøntsager og kartofler

Maskeret æg med dressing, skinke, karse og hjemmebagt kuvertbrød

Søndag 20

Kalvetykkam, langtidsstegt med skysauce, blommechutney og kartofler

Muldvarpeskud

Mandag 21

Hakkebøf med bløde løg, skysauce, dampede gulerødder og kartofler

Henkogt pære med chokoladesauce

Tirsdag 22

Biksemad med hjemmesyltede rødbeder og spejlæg

Maizenagrød med kanelsukker og smør

Onsdag 23

Dampet laks med hollandaisesauce, dampede broccoli og kartofler

Julliennesuppe med brød

Torsdag 24

Forloren and (svesker & æbler) med hjemmelavet rødkål, skysauce og kartofler

Henkogt ananas med vaniljesauce

Fredag 25

Boller i selleri med dampet gulerødder og kartofler

Chokoladebudding med flødeskum

Lørdag 26

Kyllingeoverlår med paprikasauce, dampede rosenkål og løse ris (kartofler)

Jordbærgrød med piskefløde

Søndag 27

Bankekød med drueagurk og kartoffelmos

Citronfromage med flødeskum

Mandag 28

Rullesteg med skysauce, hjemmelavet rødkål og kartofler

Øllebrød med flødeskum

Tirsdag 29

Svensk pølseret med purløg og dampede ærter

Hjemmelavet vanilje is med hindbærsauce

Onsdag 30

Kalkunsnitzel med skysauce, gulerodsråkost og kartofler

Henkogt fersken med råcreme

Torsdag 31

Monster bones (revelsben med barbecue marinade) med tomatsauce, haricots verts og kartoffelmos med rodfrugter og græskar

Hokkaidosuppe med kuvertbrød og creme fraiche