Dagens varme måltid – på Akaciegården

Madplan maj 2020

Akaciegården TLF: 36197726
Aftensmad

Akaciegården
Aftensmad
Telefon: 36197726

Mandag 1 Glaseret skinke med ærter & flødekartofler
Chokoladebudding med flødeskum

Tirsdag 2 Boller i karry med broccoli og løse ris (kartofler)
Hyldebærsuppe med æbler

Onsdag 3 Stegt flæsk med persillesauce, syltede rødbeder og kartofler
Aspargessuppe

Torsdag 4 Fiskefrikadeller med dildsauce, svitsede grøntsager og kartofler
Frugtspejlæg med vanillecreme

Fredag 5 Forårsgryde med kartoffelmos
Grundlovsdessert

Lørdag 6 Forloren hare med kogt blomkål & gulerod, vildtsauce og kartofler
Laksemousse med blegselleri, citron og kuvertbrød

Søndag 7 Ribbensteg med skysauce, rødkål og kartofler
Sherryfromage med flødeskum

Mandag 8 Kalkungryde med syltede drueagurker og kartofler
Hjemmelavet vanilje is med jordbærsauce

Tirsdag 9 Frikadeller med stuvet sommerkål, syltede rødbeder og kartofler.
Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere

Onsdag 10 Sommerfest i haven

Torsdag 11 Fiskefilet med citronsauce, broccoli og kartofler
Maskeret æg med dressing, skinke, karse og hjemmebagt kuvertbrød – portionsanrettet

Fredag 12 Svensk pølseret med purløg og ærter
Kold frugtsuppe med flødeskum

Lørdag 13 Krebinet med stuvet ærter og gulerødder, syltede rødbeder og kartofler
Rabarbergrød med piskefløde

Søndag 14 Helstegt marineret kalkunbryst med paprikasauce, ovnstegte rodfrugter og kartofler
Ymerfromage med saftsauce

Mandag 15 Hele Danmarks Kartoffeldag
Spegesild med hvid løgsauce, nye kartofler, friske asparges – hertil en snaps
Mazarin kartoffelkage med flødeskum

Tirsdag 16 Fiskefrikadeller med persillesauce, gulerodsråkost og kartofler
Maizenagrød med kanelsukker og smør

Onsdag 17 Græsk farsbrød med tzatziki, skysauce og kartofler
Øllebrød med flødeskum

Torsdag 18 Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, syltede drueagurk, blomkål og kartofler
Æblegrød med sødmælk

Fredag 19 Bøf stroganoff med grønne bønner, syltede asier og kartoffelmos
Blomkålssuppe med kuvertbrød

Lørdag 20 Pølser med kold kartoffelsalat, sennep og tomatketchup
Brownies med hjemmelavet vanilje is

Søndag 21 Gammeldags oksesteg – langtidstegt med skysauce, syltede tyttebær og kartofler
Citronfromage med flødeskum

Mandag 22 Thailandsk kylling i rød karry med hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)
Kartoffelsuppe med porreringe

Tirsdag 23 Sankt Hans

Pølser med kold kartoffelsalat, sennep og tomatketchup
Islagkage

Onsdag 24 Flæskesteg med skysauce, rødkål, brunede og hvide kartofler
Ris a la´mande med kirsebærsauce

Torsdag 25 Fiskefilet med remoulade, gulerodsråkost og ovnstegte kartofler
Henkogt abrikos med makronflødeskum

Fredag 26 Kalkungryde med løse ris (kartofler)
Vaniljebudding med saftsauce

Lørdag 27 Millionbøf med ærter, syltede rødbeder og kartoffelmos
Hindbærgrød med mælk

Søndag 28 Husarsteg med skysauce, blomkål, agurksalat og kartofler
Ymerfromage med appelsinsauce

Mandag 29 Græske frikadeller med skysauce, hjemmelavet tzatziki og ovnstegte kartofler
Pandekager med hindbærcreme

Tirsdag 30 Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, syltede drueagurker, gulerødder og kartofler
Minestronesuppe