Dagens varme måltid – på Akaciegården

Menuplan april 2019

Mandag 1 Hakkebøf med bløde løg, skysauce, hjemmesyltede rødbeder, dampede ærter og kartofler
Bagte æbler med marcipan og kold flødeskum
Tirsdag 2 Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, hjemmesyltede rødbeder, blomkål og kartofler
Champignonscremesuppe med forårsløg
Onsdag 3 Fiskefilet med remoulade, gulerodsråkost og pommes frittes
Risengrød med kanelsukker og smør
Torsdag 4 Kylling med æbler, sauce og grov kartoffelmos
Rababergrød med sødmælk
Fredag 5 Heksegryde med hjemmesyltede græskar og kartoffelmos
Tomatsuppe med brødcroutoner
Lørdag 6 Frikadeller med varm kartoffelsalat og ærter
Søndag 7 Husarsteg med skysauce, haricot vertes, hjemmesyltede squash og kartofler
Hindbærfromage med flødeskum
Mandag 8 Forloren hare med hjemmelavet rødkål, skysauce og kartofler
Blandet frugtgrød med piskefløde
Tirsdag 9 Lammefarsbrød med flødestuvede champignons, kartofler og gulerødder
Rismelsgrød med kanelsukker og smør
Onsdag 10 Kogt oksebryst med peberrodssauce, dampet broccoli og kartofler
Kold frugtsuppe med flødeskum
Torsdag 11 Dagens fisk med dildsauce, svitsede grøntsager og kartofler
Frisk frugtsalat med råcreme
Fredag 12 Forårsgryde med kartoffelmos
Hyldebærsuppe med kammerjunkere
Lørdag 13 Kalvefrikassé med persille og kartofler
Klar suppe med boller og urter
Søndag 14 Græsk farsbrød med tzatziki, skysauce og kartofler
Jordbærfromage
Mandag 15 Millionbøf med ærter, hjemmesyltede rødbeder og kartoffelmos
Frugtsuppe med flødeskum
Tirsdag 16 Ribbensteg med skysauce, hjemmelavet rødkål og kartofler
Aspargessuppe
Onsdag 17 Skidne æg med kogte kartofler
Risengrød med kanelsukker og smør
Torsdag 18 Lammefarsbrød med flødestuvede champignons, kartofler og gulerødder
Henkogt pære med chokoladesauce
Fredag 19 Paprikagryde med Kylling med blommechutney og kartofler
Citronfromage med flødeskum
Lørdag 20 Frikadeller med varm kartoffelsalat og ærter
Blandet frugtgrød med piskefløde
Søndag 21 Helstegt marineret kalkunbryst med skysauce, hjemmelavet agurksalat og kartofler
Hjemmelavet vanilje is med vafler
Mandag 22 Oksegryde med champignoner, hjemmesyltede rødbeder og kartofler
Kold frugtsuppe med flødeskum
Tirsdag 23 Boller i karry med hjemmelavet æblechutney og løse ris
Rismelsgrød med kanelsukker og smør
Onsdag 24 Dagens fisk med dildsauce, svitsede grøntsager og kartofler
Ymerkoldskål med cornflakes
Torsdag 25 Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, hjemmesyltede rødbeder og kartofler
Lun frugtsuppe med creme fraiche
Fredag 26 Forårsgryde med kartoffelmos
Tomatsuppe med brødcroutoner
Lørdag 27 Forloren and (svesker & æbler) med hjemmelavet rødkål, skysauce og kartofler
Rejecocktail med kuvertbrød
Søndag 28 Kogt sprængt kalvespidsbryst med peberrodssauce, dampede gulerødder og kartofler
Moccafromage
Mandag 29 Skinkegryde med persilledrys med kartoffelmos
Aspargessuppe
Tirsdag 30 Græsk farsbrød med tzatziki, skysauce og kartofler
Jordbærkoldskål med kammerjunkere