Dagens varme måltid – på Akaciegården

Madplan november 2020

Akaciegården TLF: 36197726
Aftensmad

Akaciegården
Aftensmad
Telefon: 36197726

Søndag 1
Porchetta med skysauce, rødkål og kartofler

Skovbærtrifli – portionsanrettet

Mandag 2
Bøf lindstrøm med bløde løg, skysauce, syltede asier, ærter og ovnkartofler
Kræmmerhuse med flødeskum og syltetøj

Tirsdag 3
Hjerter i vildtsauce med syltede rødbeder og kartofler
Blomkålssuppe med kuvertbrød

Onsdag 4
Frikadeller med stuvet ærter & gulerod og kartofler
Jordbærkoldskål med kammerjunkere

Torsdag 5
Kyllingeoverlår med karrysauce, hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)
Henkogt fersken med råcreme

Fredag 6
Efterårsgryde med kartoffelmos
Solbærgrød med piskefløde

Lørdag 7
Dagens fisk, dampet med kaperssauce, porre og kartofler
Tomatsuppe med brødcroutoner

Søndag 8
Marineret svinekam med skysauce, svitsede grøntsager og kartofler
Ymerkoldskål med cornflakes

Mandag 9
Stegt røget medister med stuvet grønkål og brunede kartofler
Rød sagosuppe med svesker

Tirsdag 10
Andesteg med skysauce, rødkål, ribsgelé, brunede kartofler og hvidekartofler
Citrusfromage med flødeskum

Onsdag 11
Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, syltede drueagurk og kartofler
Pandekager med hjemmelavet vaniljeis

Torsdag 12
Fiskefilet med remoulade, gulerodsråkost og ovnstegte kartofler
Henkogt ananas med makronflødeskum

Fredag 13
Revelsben med barbecue marinade med skysauce, grønne bønner og kartofler
Legeret porresuppe

Lørdag 14
Chili con carne med kartofler
Maskeret æg med dressing, rejer, karse og hjemmebagt kuvertbrød – portionsanrettet

Søndag 15
Sprængt kalvebryst med peberrodssauce, gulerod og kartofler
Sherryfromage med flødeskum

Mandag 16
Forloren hare med rødkål, vildtsauce og kartofler
Æblegrød med piskefløde

Tirsdag 17
Rullesteg med skysauce, rødkål og kartofler
Frugtsuppe med kammerjunker

Onsdag 18
Dagens fisk, dampet med kaperssauce, porre og kartofler
Henkogt abrikos med makronflødeskum

Torsdag 19
Frikadeller med stuvet hvidkål, syltede rødbeder og kartofler
Hybensuppe med flødeskum

Fredag 20
Øf-stroganoff med broccoli og kartoffelmos
Risengrød med kanelsukker og smør

Lørdag 21
Helstegt marineret kalkunbryst med paprikasauce, ovnstegte rodfrugter og kartofler
Blommegrød med piskefløde

Søndag 22
Ribbensteg med skysauce, rødkål og kartofler
Æbleskiver med jordbærsyltetøj og flormelis

Mandag 23
Skipperlabskovs med syltede rødbeder, rugbrød og purløg
Henkogt pære med chokoladesauce

Tirsdag 24
Dagens fisk med sennepssauce, ærter og kartofler
Jordbærkoldskål

Onsdag 25
Græske frikadeller med skysauce, hjemmelavet tzatziki og ovnstegte kartofler
Kærnemælkssuppe med rosiner

Torsdag 26
Jægergryde med grønne bønner og kartoffelmos
Rabarbergrød med piskefløde

Fredag 27
Biksemad med syltede rødbeder og spejlæg
Aspargessuppe med hjemmebagt brød

Lørdag 28
Irsk stuvning med syltede rødbeder, sennep og rugbrød
Pandekager med syltetøj

Søndag 29
Langtidsstegt nakkefilet med skysauce, honning/hyldeblomst glaseret gulerødder og kartofler
Is med marengskys

Mandag 30
Forloren and (svesker & æbler) med rødkål, skysauce og kartofler
Chokoladebudding med flødeskum