Dagens varme måltid – på Akaciegården

Madplan december 2019

Akaciegården TLF: 36197726
Aftensmad

Akaciegården
Aftensmad
Telefon: 36197726

Uge 48
Kost til småspisende 50 E%

Søndag 1

Flæskesteg med skysauce, hjemmelavet rødkål og brunede kartofler

Ymerfromage med saftsauce

Mandag 2

Irsk stuvning med hjemmesyltede rødbeder, sennep og rugbrød

Chokoladebudding med flødeskum

Tirsdag 3

Hakkebøf med bløde løg, skysauce, hjemmesyltede rødbeder, ærter og kartofler

Englefløde med appelsinsauce – portionsanrettet

Onsdag 4

Kyllingeoverlår med karrysauce, hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)

Risengrød med kanelsukker og smør

Torsdag 5

Hjerter i flødesauce med gulerødder og kartoffelmos

Kartoffelsuppe med porreringe

Fredag 6

Enebærgryde med hjemmesyltede rødbeder og kartoffelmos

Ymer Panna Cotta med rød saftsauce

Lørdag 7

Dampet laks med hollandaisesauce, broccoli og kartofler

Hjemmelavet vanilje is med hindbærsauce

Søndag 8

Husarsteg med skysauce, blomkål, hjemmesyltede agurksalat og kartofler

Sveskegrød med piskefløde

Mandag 9

Forloren and (svesker & æbler) med hjemmelavet rødkål, skysauce og kartofler

Æbleskiver med jordbærsyltetøj og flormelis

Tirsdag 10

Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, hjemmesyltede drueagurk og kartofler

Hokkaidosuppe med brødcroutoner

Onsdag 11

Frikadeller med skysauce, rabarberkompot og kartofler

Fløjlsgrød med kanelsukker og smør

Torsdag 12

Kogt høne med peberrodssauce, ærter og kartofler

Klar suppe med boller og urter

Fredag 13

Vikinggryde med grov mos & hjemmelavet agurkesalat

Blommegrød med piskefløde

Lørdag 14

Dagens fisk med citronsauce, broccoli og kartofler

Tomatsuppe med hjemmebagt brød

Søndag 15

Hakkebøf med bløde løg, skysauce, blomkål, hjemmesyltede rødbeder og kartofler

Appelsinfromage med flødeskum

Mandag 16

Italiensk kødsauce med pasta (kartofler)

Frugtsuppe med kammerjunker

Tirsdag 17

Gule ærter med sprængt nakke, sennep, hjemmesyltede rødbeder og rugbrød

Henkogt pære med makronflødeskum

Onsdag 18

Julefrokost

Torsdag 19

Krebinet med stuvet ærter og gulerødder, hjemmesyltede rødbeder og kartofler

Hybensuppe med flødeskum

Fredag 20

Forloren skildpadde med hårdkogt æg, ærter og flute

Ymerfromage med saftsauce

Lørdag 21

Kyllingeoverlår med karrysauce, hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)

Rødgrød med piskefløde

Søndag 22

Rullesteg med skysauce, hjemmelavet rødkål og kartofler

Gammeldags æblekage med flødeskum – portionsanrettet

Mandag 23

Øf-stroganoff med broccoli og kartoffelmos

Risengrød med kanelsukker og smør

Tirsdag 24

Andesteg & flæskesteg med skysauce, hjemmelavet rødkål, ribsgelé, brunede kartofler og hvidekartofler

Ris a la ´mande med kirsebærsauce

Onsdag 25

Benløse fugle (svinekæber) med skysauce, grønne bønner og kartoffelmos

Citronfromage med flødeskum

Torsdag 26

Skipperlabskovs med hjemmesyltede rødbeder, rugbrød og purløg

Æbleskiver med jordbærsyltetøj og flormelis

Fredag 27

Boller i karry med hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)

Aspargessuppe

Lørdag 28

Stegte sild i eddike med løg, grønne bønner og stuvede kartofler

Stikkelsbærgrød med piskefløde

Søndag 29

Langtidsstegt nakkefilet med champignonsauce, gulerødder og kartofler

Jordbærfromage med flødeskum

Mandag 30

Brunkål med flæsk, medister, sennep, rugbrød og syltede rødbeder

Pandekager med syltetøj

Tirsdag 31

Rejecocktail med kuvertbrød – portionsanrettet

Kalvefilet, langtidsstegt med skysauce, grønne bønner, glaseret perleløg og kartofler

Rubinsteindessert – portionsanrettet