Dagens varme måltid – på Akaciegården

Madplan marts 2021

Akaciegården TLF: 36197726
Aftensmad

Akaciegården
Aftensmad

Mandag 1                  

Pølser med kold kartoffelsalat, sennep og tomatketchup                    

Stikkelsbærgrød med      piskefløde                                                                                    

Tirsdag 2                   

Rullesteg med skysauce, rødkål og kartofler                    

Chokoladebudding med flødeskum                                                                                              

Onsdag 3                   

Forloren hare med rødkål, vildtsauce og kartofler                             

Æblekage med smuldre dej og creme fraiche                                                                                

Torsdag 4                  

Gule ærter med kogt flæsk, medister, sennep, syltede rødbeder og rugbrød                     

 Is med marengskys                                                                                  

Fredag 5                    

Paprikagryde med kylling med hjemmelavet rabarberchutney og kartofler                    

Klar suppe med boller og urter                      

                                                                     

Lørdag 6                    

Hakkebøf med bløde løg, skysauce, syltede rødbeder, ærter og kartofler                    

Englefløde med appelsinsauce – portionsanrettet                               

                                                                     

Søndag 7                   

Kogt kalvespidsbryst med peberrodssauce, grøntsagsmix og kartofler                 

Kærnemælksfromage med saftsauce                               

                                                                     

Mandag 8                  

Frikadeller med varm kartoffelsalat og ærter                   

Henkogt fersken med råcreme                       

                                                                     

Tirsdag 9                   

Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, syltede rødbeder og kartofler                    

Kartoffelsuppe med sprød bacon                   

                                                                     

Onsdag 10                 

Kylling i karry med hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)                  

Hyldebærsuppe med kammerjunkere                              

                                                                     

Torsdag 11                

Vikinggryde med grov mos & agurkesalat                      

Tomatsuppe med hjemmebagt brød                                

                                                                     

Fredag 12                  

Fiskefrikadeller med remouladesauce, gulerødder og kartofler                           

Pandekager med syltetøj                               

                                                                     

Lørdag 13                  

Flæskesteg med skysauce, rødkål, brunede og hvide kartofler                            

Abrikosgrød med piskefløde                         

 

Søndag 14                 

Bøf lindstrøm med bløde løg, skysauce, syltede asier, ærter og ovnkartofler                                

Hindbærfromage med flødeskum                  

                                                                     

Mandag 15                

Stegt medister med stuvet hvidkål, syltede rødbeder og kartofler                        

Hybensuppe med flødeskum                         

                                                                     

Tirsdag 16                 

Ølbraseret nakkefilet med skysauce stegte rodfrugter og kartofler                      

Blomkålssuppe                            

                                                             

Onsdag 17                 

Millionbøf med ærter, syltede rødbeder og kartoffelmos                   

 Bondepige med slør                     

                                                                     

Torsdag 18                

Brunkål med flæsk, medister, sennep, rugbrød og syltede rødbeder                    

Rabarbergrød med piskefløde                        

                                                                     

Fredag 19                  

Dagens fisk med sennepssauce, gulerødder og kartofler                 

Brødbudding med rosiner med flødeskum                       

                                                                     

Lørdag 20                  

Revelsben med barbecue marinade med skysauce, grønne bønner og kartofler                    

Rejecocktail med kuvertbrød – portionsanrettet                                

 

Søndag 21                 

Helstegt marineret kalkunbryst med skysauce, agurkesalat og kartofler            

Citronfromage med flødeskum                      

                                                                     

Mandag 22                

Boller i karry med broccoli og løse ris (kartofler)                             

Fløderand med jordbærsauce – Påskeæg                          

                                                                     

Tirsdag 23                 

Karbonade med stuvet hvidkål, ærter og kartofler                             

Øllebrød med flødeskum                               

                                                                     

Onsdag 24                 

Påskefrokost                               

Øl, sodavand og snaps                 

                                                                     

Torsdag 25                

Faseret ribbensteg med skysauce, rødkål og kartofler                        

 Lun frugtsuppe med creme fraiche                 

                                                                     

Fredag 26                  

Thailandsk kylling i rød karry med hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)                               

 Kærnemælkskoldskål med tvebakker                              

                                                                     

Lørdag 27                  

Hakkebøf med bløde løg, skysauce, blomkål, syltede rødbeder og kartofler              

Champignons cremesuppe med forårsløg                        

                                                                   

   Palmesøndag                               

                                                                                      

Søndag 28                 

Marineret okseculotte, langtidsstegt med skysauce, grønne bønner, glaseret perleløg og kartofler                         

 Romfromage med flødeskum                        

                                                                     

Mandag 29                

Stegt røget medister med stuvet grønkål og brunede kartofler                             

Hyldebærsuppe med kammerjunkere                              

                                                                     

Tirsdag 30                 

Gule ærter med sprængt nakke, sennep, syltede rødbeder og rugbrød                  

Pandekager med hjemmelavet vaniljeis og syltetøj                           

                                                                     

Onsdag 31                 

Kyllingelevergryde med agurkesalat og kartoffelmos                        

Risengrød med kanelsukker og smør