Dagens varme måltid – på Akaciegården

Madplan januar 2020

Akaciegården TLF: 36197726
Aftensmad

Akaciegården
Aftensmad
Telefon: 36197726

Onsdag 1

Mørbradgryde med hjemmesyltede drueagurker og kartoffelmos

Islagkage

Torsdag 2

Hamburgerryg med stuvet grønlangkål og brunede kartofler

Løgsuppe med flute

Fredag 3

Hvidkålsrouletter med hvid muskatsauce, broccoli og kartofler

hindbærmousse/fromage

Lørdag 4

Kyllingeoverlår med paprikasauce, rosenkål og løse ris (kartofler)

Blandet frugtgrød med piskefløde

Søndag 5

Gammeldags oksesteg – langtidstegt med skysauce, syltede asier og kartofler

Citronfromage med flødeskum

Mandag 6

Hakkebøf med bløde løg, skysauce, hjemmesyltede rødbeder, ærter og kartofler

Bagte æbler med marcipan og kold flødeskum

Tirsdag 7

Hjerter i flødesauce med gulerødder og kartoffelmos

Aspargessuppe med hjemmebagt brød

Onsdag 8

Frikadeller med stuvet ærter & gulerod og kartofler

Maizenagrød med kanelsukker og smør

Torsdag 9

Kogt høne med sur/sødsauce, broccoli og kartofler

Henkogt abrikos med makronflødeskum

Fredag 10

Øf-stroganoff med hjemmesyltede rødbeder og kartoffelmos

Jordbær/hindbærgrød med piskefløde

Lørdag 11

Dagens fisk, dampet med kaperssauce, porre og kartofler

Tomatsuppe med brødcroutoner

Søndag 12

Husarsteg med skysauce, grønne bønner, hjemmesyltede squash og kartofler

Appelsinfromage med flødeskum

Mandag 13

Boller i selleri med gulerødder og kartofler

Hybensuppe med flødeskum

Tirsdag 14

Biksemad med hjemmesyltede rødbeder og spejlæg

Vaniljebudding med jordbærsauce

Onsdag 15

Sprængt kalvetunge med peberrodssauce, gulerod & bønner og kartofler

Pandekager med syltetøj

Torsdag 16

Fiskefrikadeller med persillesauce, gulerodsråkost og kartofler

Henkogt pære med chokoladesauce

Fredag 17

Irsk stuvning med hjemmesyltede rødbeder og rugbrød

Legeret porresuppe

Lørdag 18

Krebinet med skysauce, og ovnbagte rodfrugter og kartofler

Tarteletter med høns i asparges

Søndag 19

Kalvetykkam, langtidsstegt med skysauce, honning/hyldeblomst glasseret gulerødder og kartofler

Ymerfromage med saftsauce

Mandag 20

Forloren hare med hjemmelavet rødkål, vildtsauce og kartofler

Lun æblesuppe med flødeskum

Tirsdag 21

Karrykoteletter i fad med løse ris (kartofler)

Rød sagosuppe med svesker

Onsdag 22

Fiskefilet med remoulade, gulerodsråkost og ovnstegte kartofler

Maskeret æg med dressing, skinke, karse og hjemmebagt kuvertbrød – portionsanrettet

Torsdag 23

Stegt medister med skysauce, hjemmesyltede agurkesalat, blomkål og kartofler

Frisk frugtsalat med råcreme

Fredag 24

Millionbøf med hjemmesyltede rødbeder og pasta (kartofler)

Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere

Lørdag 25

Gammeldags stegt kylling med persille, skysauce, hjemmesyltede agurksalat og kartofler

Rabarbergrød med piskefløde

Søndag 26

Oksetykkam, langtidsstegt med skysauce, chutney med pære og løg og ovnstegte kartofler

Karamelrand med karamelsauce

Mandag 27

Stegt flæsk med persillesauce, hjemmesyltede rødbeder og kartofler

Fersken/tomatsuppe med creme fraiche

Tirsdag 28

Fiskefrikadeller med remouladesauce, gulerodsråkost og kartofler

Chokoladebudding med flødeskum

Onsdag 29

Boller i karry med hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)

Hyldebærsuppe med æbler

Torsdag 30

Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, hjemmesyltede drueagurk og kartofler

Ymerfromage med saftsauce

Fredag 31

Gullasch med kartoffelmos

Henkogt fersken med råcreme