Dagens varme måltid – på Akaciegården

Madplan august 2020

Akaciegården TLF: 36197726
Aftensmad

Akaciegården
Aftensmad
Telefon: 36197726

Lørdag 1
Dagens fisk, dampet med kaperssauce, porre og kartofler
Hyldebærsuppe med æbler

 

Søndag 2
Flæskesteg med skysauce, rødkål og brunede kartofler
Romfromage med flødeskum

 

Mandag 3
Herregårdsbøf med ærter, bearnaisesauce og pommes frites
Pandekager med hjemmelavet vaniljeis og syltetøj

 

Tirsdag 4
Italienske kødboller med tomatsauce og pasta

(kartofler)
Klar suppe med boller og urter

 

Onsdag 5
Revelsben med barbecue marinade med kold kartoffelsalat og grøn salat

Ymerkoldskål med ristede havregryn

 

Torsdag 6
Kogt høne med peberrodssauce, ærter og kartofler

Henkogt fersken med råcreme

 

Fredag 7
Ungarsk gullasch med kartoffelmos

Aspargessuppe med hjemmebagt brød

 

Lørdag 8
Dagens paneret fisk med fennikel-gulerodsauce, grønne bønner og kartofler
Jordbærgrød med piskefløde

 

Søndag 9
Gammeldags oksesteg – langtidstegt med skysauce, syltede asier og kartofler
Appelsinfromage med flødeskum

 

Mandag 10
Forloren hare med kogt blomkål & gulerod, vildtsauce og kartofler
Kold frugtsuppe med flødeskum

 

Tirsdag 11
Biksemad med syltede rødbeder og spejlæg
Jordbærkoldskål

 

Onsdag 12
Stegt nakkefilet med hvidløg, skysauce, broccoli og kartofler
Kræmmerhuse med flødeskum og syltetøj

 

Torsdag 13
Kogt torsk med sennepssauce, hakket syltede rødbeder & æg og kartofler
Sveskegrød med piskefløde

 

Fredag 14
Øf-stroganoff med broccoli og kartoffelmos
Is med marengskys

 

Lørdag 15
Frikadeller med skysauce, rabarberkompot og kartofler
Maskeret æg med dressing, rejer, karse og hjemmebagt kuvertbrød – portionsanrettet

 

Søndag 16
Kalvetykkam, langtidsstegt med skysauce, honning/hyldeblomst glasseret gulerødder og kartofler
Skovbærtrifli – portionsanrettet

 

Mandag 17
Hakkebøf med bløde løg, skysauce, blomkål, syltede rødbeder og kartofler
Klar suppe med boller og urter

 

Tirsdag 18
Ribbensteg med skysauce, rødkål og kartofler
Brødbudding

 

Onsdag 19
Røget makrel med kold dildsauce, friske grønne asparges, revne radisser og kartofler
Bondepige med slør

 

Torsdag 20
Pølsevogn i haven
Islagkage

 

Fredag 21
Enebærgryde med syltede rødbeder og kartoffelmos
Vaniljebudding med saftsauce

 

Lørdag 22
Gammeldags stegt kylling med persille, skysauce, agurksalat og kartofler
Stikkelsbærgrød med piskefløde

 

Søndag 23
Bankekød med syltede drueagurk og kartoffelmos
Fløderand med jordbærsauce

 

Mandag 24
Dagens paneret fisk med citronsauce, dild agurksalat og kartofler
Henkogt pære med chokoladesauce

 

Tirsdag 25
Rullesteg med skysauce, rødkål og kartofler
Pandekager med syltetøj

 

Onsdag 26
Stegt røget medister med stuvet spinat og brunede kartofler
Kærnemælksfromage med appelsinsauce

 

Torsdag 27
Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, agurkesalat og kartofler
Hindbærgrød med piskefløde

 

Fredag 28
Bøf stroganoff med grønne bønner, syltede asier og kartoffelmos
Fersken/tomatsuppe med creme fraiche

 

Lørdag 29
Græske frikadeller med skysauce, hjemmelavet tzatziki og ovnstegte kartofler
Laksemousse med blegselleri, citron og kuvertbrød

 

Søndag 30
Porchetta med skysauce, svitsede grøntsager og kartofler
Citrusfromage med flødeskum

 

Mandag 31
Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, syltede rødbeder, porre og

kartofler