Dagens varme måltid – på Akaciegården

Madplan august 2019

Torsdag 1

Leverfrikadeller med tomatsauce, ærter og kartofler

Henkogt fersken med vaniljesauce

 

Fredag 2

Skinkegryde med persilledrys med kartoffelmos

Ymerkoldskål med ristede havregryn

 

Lørdag 3

Dagens fisk, dampet med kaperssauce, dampede porre og kartofler

Hyldebærsuppe med æbler

 

Søndag 4

Flæskesteg med skysauce, hjemmelavet rødkål og brunede kartofler

Romfromage med flødeskum

 

Mandag 5

Herregårdsbøf med dampede ærter, bearnaisesauce og pommes frites

Pandekager med hjemmelavet vaniljeis og syltetøj

 

Tirsdag 6

Hjertefrikadeller med tomatsauce, broccoli og estragonkartofler

Klar suppe med boller og urter

 

Onsdag 7

Revelsben med barbecue marinade med kold kartoffelsalat og grøn salat

Ymerkoldskål med ristede havregry

Torsdag 8

Kogt høne med peberrodssauce, dampede ærter og kartofler

Henkogt fersken med råcre

Fredag 9

Ungarns gullasch med kartoffelmos

Aspargessuppe med hjemmebagt brød

 

Lørdag 10

Dagens paneret fisk med fennikel-gulerod sauce, dampet haricots verts og kartofler

Jordbærgrød med piskefløde

 

Søndag 11

Gammeldags oksesteg – langtidstegt med skysauce, syltede asier og kartofler

Appelsinfromage med flødeskum

 

Mandag 12

Forloren hare med kogt blomkål & gulerod, vildtsauce og kartofler

Kold frugtsuppe med flødeskum

 

Tirsdag 13

Biksemad med hjemmesyltede rødbeder og spejlæg

Kærnemælkssuppe med rosiner

 

Onsdag 14

Kogt oksebryst med peberrodssauce, dampet broccoli og kartofler

Kræmmerhuse med flødeskum og syltetøj

 

onsdag 15

Kogt torsk med sennepssauce, hakket rødbeder & æg og kartofler

Sveskegrød med piskefløde

 

Fredag 16

Bøf-stroganoff med broccoli og kartoffelmos

Hyldebærsuppe med æbler

 

Lørdag 17

Frikadeller med skysauce, rabarberkompot og kartofler

Maskeret æg med dressing, rejer, karse og hjemmebagt kuvertbrød

 

Søndag 18

Kalvetykkam, langtidsstegt med skysauce, honning/hyldeblomst glaseret gulerødder og kartofler

Skovbærtrifli

 

Mandag 19

Hakkebøf med bløde løg, skysauce, dampet blomkål, hjemmesyltede rødbeder og kartofler

Klar suppe med boller og urter

 

Tirsdag 20

Ribbensteg med skysauce, hjemmelavet rødkål og kartofler

Brødbudding

 

Onsdag 21

Røget makrel med kold dildsauce, friske grønne asparges, revne radisser og kartofler

Bondepige med slør

 

Torsdag 22

Glaseret skinke med ærter & flødekartofler

Frugtspejlæg med makronflødeskum

 

 

Fredag 23

Enebærgryde med hjemmesyltede rødbeder og kartoffelmos

Vaniljebudding med saftsauce

 

Lørdag 24

Gammeldags stegt kylling med persille, skysauce, hjemmesyltede agurkesalat og kartofler

Stikkelsbærgrød med piskefløde

 

Søndag 25

Bankekød med drueagurk og kartoffelmos

Fløderand med jordbærsauce

Mandag 26

Rullesteg med skysauce, hjemmelavet rødkål og kartofler

Henkogt pære med chokoladesauce

 

Tirsdag 27

Dagens paneret fisk med citronsauce, dild agurkesalat og kartofler

Risengrød med kanelsukker og smør

Onsdag 28

Stegt røget medister med stuvet spinat og brunede kartofler

Kærnemælksfromage med appelsinsauce

 

Torsdag 29

Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, hjemmesyltede agurkesalat og kartofler

Hindbærgrød med piskefløde

 

Fredag 30

Bøf stroganoff med dampede haricots verts, syltede asier og kartoffelmos

Fersken/tomatsuppe med creme fraiche

 

Lørdag 31

Græske frikadeller med skysauce, hjemmelavet tzatziki og ovnstegte kartofler

Laksemousse med blegselleri, citron og kuvertbrød