Dagens varme måltid – på Akaciegården

Madplan marts 2020

Akaciegården TLF: 36197726
Aftensmad

Akaciegården
Aftensmad
Telefon: 36197726

Søndag 1
Sprængt oksebryst med peberrodssauce, gulerod og kartofler

Ymerfromage med saftsauce

Mandag 2

Frikadeller med varm kartoffelsalat og ærter

Henkogt fersken med råcreme

Tirsdag 3

Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, syltede rødbeder og kartofler

Hjemmelavet vanilje is med vafler

Onsdag 4

Kylling i karry med hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)

Hyldebærsuppe med kammerjunkere

Torsdag 5

Vikinggryde med grov mos & agurkesalat

Tomatsuppe med hjemmebagt brød

Fredag 6

Bøf lindstrøm med bløde løg, skysauce, syltede asier, ærter og ovnkartofler

Pandekager med syltetøj

Lørdag 7

Flæskesteg med skysauce, rødkål, brunede og hvide kartofler

Frugtsuppe med flødeskum

Søndag 8

Dampet fisk med kaperssauce, gulerødder og kartofler

Appelsinfromage med flødeskum

Mandag 9

Revelsben med barbecue marinade med kold kartoffelsalat og grøn salat

Henkogt ananas med makronflødeskum

Tirsdag 10

Ølbraseret nakkefilet med skysauce stegte rodfrugter og kartofler

Hjemmelavet vanilje is med jordbærsauce

Onsdag 11

Millionbøf med ærter, syltede rødbeder og kartoffelmos

Hybensuppe med flødeskum

Torsdag 12

Hjerter i flødesauce med broccoli, syltede asier og kartoffelmos

Rabarbergrød med piskefløde

Fredag 13

Stegt fisk med persillesauce, gulerodsråkost med æble og kartofler

Frisk frugtsalat med råcreme

Lørdag 14

Stegt medister med skysauce, agurksalat, blomkål og kartofler

Rejecocktail med kuvertbrød – portionsanrettet

Søndag 15

Helstegt marineret kalkunbryst med skysauce, agurksalat og kartofler

Citronfromage med flødeskum

Mandag 16

Boller i selleri med gulerødder og kartofler

Kræmmerhuse med flødeskum og syltetøj

Tirsdag 17

Kalvefrikassé med persille og kartofler

Jordbær/rabarbersuppe med creme fraiche

Onsdag 18

Faseret ribbensteg med skysauce, rødkål og kartofler

Islagkage

Torsdag 19

Leverfrikadeller med tomatsauce, ærter og kartofler

Henkogt pære med makronflødeskum

Fredag 20

Thailandsk kylling i rød karry med hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)

Jordbærkoldskål

Lørdag 21

Hakkebøf med bløde løg, skysauce, blomkål, syltede rødbeder og kartofler

Champignons cremesuppe med forårsløg

Søndag 22

Oksetykkam, langtidsstegt med skysauce, grønne bønner, glaseret perleløg og kartofler

Romfromage med flødeskum

Mandag 23

Skinke/ingefærgryde med hjemmelavet blommechutney og løse ris (kartofler)

Øllebrød med flødeskum

Tirsdag 24

Krebinet med skysauce, og ovnbagte rodfrugter og kartofler

Fløderand med jordbærsauce

Onsdag 25

Helstegt marineret kalkunbryst med skysauce, agurksalat og kartofler

Gulerod/jordskoksuppe

Torsdag 26

Hjerter i vildtsauce med syltede rødbeder og kartofler

Lun æblesuppe med flødeskum

Fredag 27

Ungarsk gullasch med kartoffelmos

Risengrød med kanelsukker, smør og hvidtøl

Lørdag 28

Dagens fisk, dampet med kaperssauce, porre og kartofler

Rabarbergrød med sødmælk

Søndag 29

Flæskesteg med skysauce, rødkål og kartofler

Citronfromage med flødeskum

Mandag 30

Frikadeller med skysauce, agurkesalat og kartofler

Bagte æbler med marcipan og kold flødeskum

Tirsdag 31

Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, syltede rødbeder, blomkål og kartofler

Champignons cremesuppe med forårsløg