Dagens varme måltid – på Akaciegården

Menuplan februar 2019

Ugedag Dato       Menu
Fredag 1. Laks med flødekogt porre og gulerødder, flødesauce og kartofler

Asiatisk græskarsuppe med ingefær

Lørdag 2. Mørbradgryde med tomat, champignon & bacon, ærter og kartoffelmos

Stikkelsbærgrød med piskefløde

Søndag 3. Gammeldags oksesteg med skysauce, Haricots vert og små ovnstegt kartofler

Ymerfromage med brombærsauce

Mandag 4. Boller i karry med gulerodsråkost og løse ris

Hyldebærsuppe med melboller

Tirsdag 5. Lammefrikadeller med lys kryddersauce, ristet blomkål og kartofler

Risengrød med kanelsukker og smør

Onsdag 6. Sprængt oksebryst med, smørdampet gulerødder, sur/sødsauce og kartofler

Svesketrifli

Torsdag 7. Panerede skrubbefileter med remouladesauce, rosenkål, ovnstegte kartofler

”Spejlæg” – Ananas og fersken med flødeskum

Fredag 8. Farsbrød med pikantost med krydret tomatsauce, broccoli og kartofler

Aspargessuppe med kødboller

Lørdag 9. Kalvesteg stegt som vildt med vildtsauce, waldorfsalat og kartofler

Laksemousse med citron & brøndkarse og hjemmebagt brød

Søndag 10. Øf-stroganoff med kartoffelmos og stegte rodfrugter

Citrusfromage med flødeskum

Mandag 11. Hakkebøf med bløde løg, skysauce, franske ærter og kartofler

Pandekager med syltetøj og sukker

Tirsdag 12. Nakkekam med rosmarin, honning & citron, skysauce, broccoli og kartofler

Chokoladebudding med mandler og flødeskum

Onsdag 13. Dampet lys sejfilet med champignonsauce, bønner og kartofler

Tomatsuppe med ”suppehorn” – pasta

Torsdag 14. Frikadeller med varm kartoffelsalat og ærter

Valentinsdagskage – Hjertekage med flødeskum

Fredag 15. Stegte kyllingelår med rød sur/sødsauce og stegte ris & grøntsager

Bread pudding med flødeskum

Lørdag 16. Vikinggryde – Svinekød, porre, løg, bacon med, syltede rødbeder og kartoffelmos

Jordbærgrød med piskefløde

Søndag 17. Langtidsbrassseret okse med skysauce, rødløgskompot og kartofler

Citronfromage med flødeskum

Mandag 18. Stegte koteletter med smørsauce, smørdampet porre & gulerødder og kartofler

Frisk frugtsalat med kanelcreme

Tirsdag 19. Kogt torsk med sennepssauce, hakket rødbede, peberrod & kogt æg med kartofler

Vaniljebudding med jordbærsauce

Onsdag 20. Boller i selleri med kartofler og persilledrys

Appelsinpannacotta med blåbærkompot

Torsdag 21. Stegte hjerter med persille med flødesauce, rødbederåkost og kartofler

Æblegrød med sødmælk

Fredag 22. Bøf stroganoff med kartoffelmos og surt

Champignonsuppe med hjemmebagt brød

Lørdag 23. Forloren hare med vildtsauce, rosenkål og kartofler

Torskeanretning med dressing med flute

Søndag 24. Stegt svinekam med sprød svær med skysauce, rødkål og brunede & hvide kartofler

Sherryfromage med flødeskum

Mandag 25. Svinekød i karry og hvidkål med kartofler

Stikkelsbærtrifli med flødeskum

Tirsdag 26. Lasagne med salat og hvidløgsbrød

Fløderand med hindcoulis

Onsdag 27. Stegt kylling med citron, hvidløg og rosmarin med lys sauce, råkost og flødekartofler

Juliennesuppe med hvide bønner

Torsdag 28. Leverfrikadeller med kryddersauce, ristet rodfrugter og kartofler

Pære Belle Helene – Henkogt pære med vaniljeis og chokoladesauce

Fredag
Lørdag
Søndag