Madplan marts 2021
Akaciegården TLF: 36197726
Aftensmad
Akaciegården
Aftensmad
Mandag 1
Pølser med kold kartoffelsalat, sennep og tomatketchup
Stikkelsbærgrød med piskefløde
Tirsdag 2
Rullesteg med skysauce, rødkål og kartofler
Chokoladebudding med flødeskum
Onsdag 3
Forloren hare med rødkål, vildtsauce og kartofler
Æblekage med smuldre dej og creme fraiche
Torsdag 4
Gule ærter med kogt flæsk, medister, sennep, syltede rødbeder og rugbrød
Is med marengskys
Fredag 5
Paprikagryde med kylling med hjemmelavet rabarberchutney og kartofler
Klar suppe med boller og urter
Lørdag 6
Hakkebøf med bløde løg, skysauce, syltede rødbeder, ærter og kartofler
Englefløde med appelsinsauce – portionsanrettet
Søndag 7
Kogt kalvespidsbryst med peberrodssauce, grøntsagsmix og kartofler
Kærnemælksfromage med saftsauce
Mandag 8
Frikadeller med varm kartoffelsalat og ærter
Henkogt fersken med råcreme
Tirsdag 9
Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, syltede rødbeder og kartofler
Kartoffelsuppe med sprød bacon
Onsdag 10
Kylling i karry med hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)
Hyldebærsuppe med kammerjunkere
Torsdag 11
Vikinggryde med grov mos & agurkesalat
Tomatsuppe med hjemmebagt brød
Fredag 12
Fiskefrikadeller med remouladesauce, gulerødder og kartofler
Pandekager med syltetøj
Lørdag 13
Flæskesteg med skysauce, rødkål, brunede og hvide kartofler
Abrikosgrød med piskefløde
Søndag 14
Bøf lindstrøm med bløde løg, skysauce, syltede asier, ærter og ovnkartofler
Hindbærfromage med flødeskum
Mandag 15
Stegt medister med stuvet hvidkål, syltede rødbeder og kartofler
Hybensuppe med flødeskum
Tirsdag 16
Ølbraseret nakkefilet med skysauce stegte rodfrugter og kartofler
Blomkålssuppe
Onsdag 17
Millionbøf med ærter, syltede rødbeder og kartoffelmos
Bondepige med slør
Torsdag 18
Brunkål med flæsk, medister, sennep, rugbrød og syltede rødbeder
Rabarbergrød med piskefløde
Fredag 19
Dagens fisk med sennepssauce, gulerødder og kartofler
Brødbudding med rosiner med flødeskum
Lørdag 20
Revelsben med barbecue marinade med skysauce, grønne bønner og kartofler
Rejecocktail med kuvertbrød – portionsanrettet
Søndag 21
Helstegt marineret kalkunbryst med skysauce, agurkesalat og kartofler
Citronfromage med flødeskum
Mandag 22
Boller i karry med broccoli og løse ris (kartofler)
Fløderand med jordbærsauce – Påskeæg
Tirsdag 23
Karbonade med stuvet hvidkål, ærter og kartofler
Øllebrød med flødeskum
Onsdag 24
Påskefrokost
Øl, sodavand og snaps
Torsdag 25
Faseret ribbensteg med skysauce, rødkål og kartofler
Lun frugtsuppe med creme fraiche
Fredag 26
Thailandsk kylling i rød karry med hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)
Kærnemælkskoldskål med tvebakker
Lørdag 27
Hakkebøf med bløde løg, skysauce, blomkål, syltede rødbeder og kartofler
Champignons cremesuppe med forårsløg
Palmesøndag
Søndag 28
Marineret okseculotte, langtidsstegt med skysauce, grønne bønner, glaseret perleløg og kartofler
Romfromage med flødeskum
Mandag 29
Stegt røget medister med stuvet grønkål og brunede kartofler
Hyldebærsuppe med kammerjunkere
Tirsdag 30
Gule ærter med sprængt nakke, sennep, syltede rødbeder og rugbrød
Pandekager med hjemmelavet vaniljeis og syltetøj
Onsdag 31
Kyllingelevergryde med agurkesalat og kartoffelmos
Risengrød med kanelsukker og smør