Dagens varme måltid – på Akaciegården

Madplan september 2020

Akaciegården TLF: 36197726
Aftensmad

Akaciegården
Aftensmad
Telefon: 36197726

Tirsdag 1
Stegt medister med stuvet hvidkål, syltede rødbeder og kartofler

Solbærgrød med piskefløde

Onsdag 2
Skipperlabscovs med syltede rødbeder, rugbrød og purløg

Hjemmelavet chokoladeis med med vafler

Torsdag 3
Kyllingeoverlår med karrysauce, hjemmelavet æblechutney og løse ris (kartofler)

Legeret porresuppe

Fredag 4
Jægergryde med broccoli og kartoffelmos

Vaniljebudding med jordbærsauce

Lørdag 5
Dampet laks med hollandaisesauce, broccoli og kartofler

Løgsuppe med flute

Søndag 6
Honningmarineret svinekam med flødekartofler og salat med olie/eddike dressing

Muldvarpeskud

Mandag 7
Brændende kærlighed med syltede rødbeder og kartoffelmos

Bagte æbler med marcipan og kold flødeskum

Tirsdag 8
Stegte hjerter med æbler & svesker, gulerødder, skysauce og kartofler

Hokkaidosuppe med brødcroutoner

Onsdag 9
Frikadeller med skysauce, agurkesalat og kartofler

Risengrød med kanelsukker og smør

Torsdag 10
Mørbradgryde med hjemmesyltede squash og kartofler

Frugtspejlæg med makronflødeskum – portionsanrettet

Fredag 11
Millionbøf med syltede rødbeder og kartoffelmos

Blommegrød med piskefløde

Lørdag 12
Dampet fisk med urtesauce, gulerødder & blomkål og kartofler

Kartoffelsuppe med sprød bacon

Søndag 13
Grydestegt oksesteg med skysauce, dampede broccoli og kartofler

Kræmmerhuse med flødeskum og syltetøj

Mandag 14
Boller i selleri med gulerødder og kartofler

Alliancegrød med jordbær og piskefløde

Tirsdag 15
Paneret nakkekotelet med champignonsauce, bagte rodfrugter og kartofler

Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere

Onsdag 16
Dagens paneret fisk med fennikel-gulerodsauce, grønne bønner og kartofler

Ymerfromage med appelsinsauce

Torsdag 17
Farseret porre med tomatsauce, broccoli og kartofler

Hybensuppe med flødeskum

Fredag 18
Svensk pølseret med purløg og ærter

Blomkålssuppe med kuvertbrød

Lørdag 19
Hakkebøf med bløde løg, skysauce, gulerødder og kartofler
Maskeret æg med dressing, rejer, karse og hjemmebagt kuvertbrød – portionsanrettet

Søndag 20
Oksefilet, langtidsstegt med skysauce, blommechutney og kartofler

Appelsinfromage med flødeskum

Mandag 21
Forloren hare med rødkål, vildtsauce og kartofler

Æblekage med smuldre dej og creme fraiche

Tirsdag 22
Helstegt marineret kalkunbryst med appelsinskysauce, majs og kartofler

Aspargessuppe

Onsdag 23
Fiskefrikadeller med remouladesauce, gulerødder og kartofler

Maskeret blomkål med dressing, skinke, karse og hjemmebagt kuvertbrød – portionsanrettet

Torsdag 24
Krebinet med stuvet ærter og gulerødder, syltede rødbeder og kartofler

Frisk frugtsalat med råcreme

Fredag 25
Heksegryde med syltede græskar og kartoffelmos

Islagkage

Lørdag 26
Kylling med æbler, skysauce og grov kartoffelmos

Sveskegrød med piskefløde

Søndag 27
Kalvefilet, langtidsstegt med skysauce, blommechutney og kartofler

Jordbærfromage med flødeskum

Mandag 28
Gule ærter med sprængt nakke, sennep, syltede rødbeder og rugbrød

Æbleskiver med jordbærsyltetøj og flormelis

Tirsdag 29
Hvidkålsrouletter med hvid muskatsauce, broccoli og kartofler

Kærnemælksfromage med saftsauce

Onsdag 30
Vildtgryde med tyttebær, syltede drueagurk, bagt kartoffelmos med grøntsager og persilledrys

Appelsinfromage med flødeskum