Dagens varme måltid – på Akaciegården

Menuplan januar/februar 2018

Ugedag Dato       Menu
Mandag 29 Millionbøf med spaghetti og revet ost.

Henkogt fersken med makronskum.

Tirsdag 30 Koteletter i fad med ris og stegte gulerødder.

Kartoffelsuppe med ristede bacon og purløg.

Onsdag 31 Frikadeller med skysovs, kartofler og hjemmelavet agurkesalat.

Pandekager med marmelade og flormelis.

Torsdag 1 Fisk (lange) med hollandaisesovs, ærter og kartofler.

Alliancegrød med piskefløde.

Fredag 2 Irsk stuvning med rugbrød, rødbede og sennep.

Islagkage med vafler.

Lørdag 3 Skipperlabskovs med purløg og rugbrød.

Æblegrød med piskefløde.

Søndag 4 Kalve culotte med glaseret løg, flødekartofler og bønner.

Fragilitet med jordbærskum.

Mandag 5 Farsbrød med bacon, kartofler, brun sovs, ribsgelè og rosenkål.

Is med vafler.

Tirsdag 6 Sesam krebinetter med kartofler, skysovs og bønner.

Hybensuppe med vaniljecreme.

Onsdag 7 Forel med kartofler, gulerod og citronsovs.

Hindbær trifli med flødeskum.

Torsdag

 

8 Oksespidsbryst med peberrodssovs og ærter.

Karrysuppe med rejer og persille.

Fredag 9 Afrikansk simregryde med jordnødder og ris.

Ostekage med kirsebær.

Lørdag 10 Mørbradgryde med cocktailpølser, ristede bacon, purløg og kartoffelmos.

Æblegrød med piskefløde.

Søndag

 

11 Nakkesteg med svesker, kartofler, skysovs og blomkål.

Chokolademousse med flødeskum.

Mandag 12 Brændende kærlighed med gulerod og pastinak.

Pandekager med jordbærmarmelade og sukker.

Tirsdag 13 Grønsagstærte med kold dressing og stegte kartofler med rosmarin.

Fuglereder med hindbærskum.

Onsdag 14 Krydret oksekødsboller i tomatsovs med ris og bagt pastinak.

Abrikos trifli med flødeskum.

Torsdag

 

15 Pappardelle med svineragu og parmasanost.

Hønsekødssuppe med urter og boller.

Fredag 16 Sandart med kartoffel, persillesovs og bagt gulerod med sesam.

Frisk frugtsalat med råcreme.

Lørdag 17 Asiatisk skinkegryde med chili, kartoffelmos og majs.

Blommegrød med piskefløde.

Søndag

 

18 Bøf af flankesteak med råstegte kartofler, ærter og bearnaisesovs.

Citronfromage med flødeskum.

Mandag 19 Græsk farsbrød med feta, kartofler, bagt kålrabi og brun sovs.

Æblecrumple med cremefraiche.

Tirsdag 20 Grove fiskefrikadeller med remoulade sovs, kartofler og bagt selleri.

Solbærsuppe med tvebakker.

Onsdag 21 Stegt kalvelever med bløde løg, kartofler, brun sovs og rødbeder.

Rismelsgrød med kanel og smørklat.

Torsdag

 

22 Frikadeller med kartofler, brun sovs og rødbeder.

Jordskokke suppe med ristede bacon og purløg.

Fredag 23 Hakkebøf med bløde løg, kartoffel, skysovs og ærter.

Minivafler med hindbærskum.

Lørdag 24 Benløse fugle med kartoffelmos og gulerod.

Jordbærgrød med piskefløde.

Søndag

 

25 Glaseret skinke med flødekartofler og bønner.

Pistaciefromage med flødeskum.

Mandag 26 Forloren hare med kartofler, brun sovs, ribsgelè og hjemmelavet agurkesalat.

Pandekager med appelsincreme.

Tirsdag 27 Grønsagssuppe med hvide bønner, pasta og kartofler.

Tarteletter med høns i asparges.

Onsdag 28 Rød karry wok med kylling, savoykål og nudler.

Rismelsgrød med kanel og smørklat.