Dagens varme måltid – på Akaciegården

Menu for Juli

Ugedag Dato       Menu
Søndag 1 Rullesteg med kartofler, skysovs og rødkål.

Citronfromage med flødeskum.

Mandag 2 Grønsagstærte med cremefraiche dressing, blomkål og flute med smør.

Pandekage med syltetøj.

Tirsdag 3 Fiskefilet med persillesovs, kartofler og ærter.

Friske jordbær med piskefløde.

Onsdag 4 Kylling med mandler, kartofler, skysovs og majs.

Chokolade mousse med flødeskum.

Torsdag

 

                  5 Æggekage med bacon, purløg, tomat og agurk.

Tomatsuppe med nudler og kødboller.

Fredag 6 Flæskesteg med rødkål, skysovs og kartofler.

Tiramisu.

Lørdag 7 Enebærgryde med kartoffelmos og majs.

Stikkelsbærgrød med piskefløde.

Søndag 8 Mørbradbøf med champignon og bløde løg, kartofler og skysovs.

Sherry fromage med flødeskum.

Mandag 9 Sommer frikassé med spidskål og kartofler.

Hyldebærsuppe med æbletern og tvebakker.

Tirsdag 10 Grønsags lasagne med råkost og flute.

Pandekager med syltetøj.

Onsdag 11 Stegt lever med bløde løg, ærter, kartofler og skysovs

Æblekage med flødeskum.

Torsdag

 

12 Fiskefrikadeller med citronsovs, kartofler og gulerodsråkost.

Henkogt frugt med makronskum.

Fredag 13 Ribbensteg med skysovs, rødkål og kartofler.

Jordbær koldskål med kammerjunker.

Lørdag 14 Akaciegryde med kartoffelmos og asier.

Alliancegrød med piskefløde.

Søndag

 

15 Skinke med kold kartoffelsalat og sennep.

Fuglereder med rabarberskum.

Mandag 16

 

Hakkebøf med skysovs, kartofler, ærter og bløde løg.

Mandariner med makronskum.

Tirsdag 17 Grønsags biksemad med spejlæg og rødbeder.

Vaniljeis med vafler.

Onsdag 18 Varm kartoffelsalat og røde pølser.

Hønsekøds suppe med urter og boller.

Torsdag

 

19 Laks med hollandaise, ærter og kartofler.

Citronfromage med flødeskum.

Fredag 20 Kalkunfrikadeller med sesam, kartoffel, skysovs og dampede gulerødder.

Æblekage med flødeskum.

Lørdag 21 Skinkegryde med bacon, cocktailpølser, ærter og kartoffelmos.

Jordbærgrød med piskefløde.

Søndag

 

22 Marineret nakkekoteletter med kartofler, sovs og bønner.

Fløderand med hyldebærsovs.

Mandag 23 Hjerter i flødesovs med kartoffelmos og grønt drys.

Rismelsgrød med kanelsukker og smørklat.

Tirsdag 24 Frikadeller med skysovs, kartofler, agurkesalat og råsyltet rabarber.

Jordbær is med vafler.

Onsdag 25 Kylling i karry med ris og mango chutney.

Hybensuppe med vaniljecremefraiche.

Torsdag 26 Stegte sild med kartofler, smørsovs og bønner.

Pandekager med vaniljeis.

Fredag 27 Krebinetter med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og asie.

Rabarbersuppe med ristede havregryn og flødeskum.

Lørdag 28 Kødsovs med kartoffelmos og dampede gulerødder.

Abrikosgrød med piskefløde.

Søndag

 

29 Oksesteg med kartofler, skysovs og glaseret løg.

Appelsinfromage med flødeskum.

Mandag 30 Koteletter i fad med persilledrys, ristede kartofler og asier.

Kræmmerhus med jordbærskum.

Tirsdag 31 Græske frikadeller med skysovs, kartofler og agurkesalat.

Hindbærkoldskål med kammerjunker.