Dagens varme måltid – på Akaciegården

Menuplan maj 2018

Ugedag Dato       Menu
Tirsdag 1 Grønsagstærte med kold dressing, kartoffel og flute.

Jordbær koldskål med kammerjunker.

Onsdag 2 Hjerter i vildtsovs med kartoffelmos og gulerod.

Gammeldags æblekage med flødeskum og ribsgele.

Torsdag 3 Farseret porre med skysovs, kartoffel og broccoli.

Pana cotta med blåbær coli.

Fredag 4 Porchetta med flødekartofler og coleslaw.

Gulerodssuppe med cremefraiche og ristede solsikkekerner.

Lørdag 5 Sort gryde med kartoffelmos og blomkål.

Sveskegrød med piskefløde.

Søndag 6 Kalvesteg med flødekartofler og ærter.

Mokkafromage med flødeskum.

Mandag 7 Svampebolognese med pappardelle og revet parmesanost.

Rismelsgrød med kanel og smørklat.

Tirsdag 8 Fiskelasagne med kartofler, spidskålssalat med porre, æble og sød dressing.

Oksekødssuppe med urter, boller og flute.

Onsdag 9 Boller i karry med mangochutney og ris.

Pandekage med jordbærmarmelade.

Torsdag

 

         10

Kristi-himmelfart.

Kotelet med champignonsovs, kartoffel og bagte gulerødder med sesam.

Islagkage med vafler.

Fredag 11 Hakkebøf med bløde løg, kartoffel, skysovs og ærter.

Mini vafler med hindbærskum.

Lørdag 12 Akaciegryde med kartoffelmos og majs.

Rødgrød med piskefløde.

Søndag

 

13 Perlehøne med skysovs, ristede kartofler og bønner.

Hyldeblomstfromage med flødeskum.

Mandag 14 Grønsags biksemad med spejlæg og rødbede.

Pandekage med vaniljeis.

Tirsdag 15 Chili con carne med cremefraiche og stegte tomater.

Risengrød med kanel og smørklat.

Onsdag 16 Kylling med honning og sennep, flødekartofler og mormorsalat.

Creme brulé.

Torsdag

 

17 Fiskefilet med pomfrit, remouladesovs og ærter.

Rodfrugtsuppe med flute.

Fredag 18  Forloren hare med kartoffel, brun sovs, ribsgelé og hjemmelavet agurkesalat.
Lørdag 19 Fynsk Gullach med kartoffelmos og majs.

Hindbærgrød med piskefløde.

Søndag

 

20 Kalvesteg med ristede kartofler, skysovs og bagt pastinak.

Tiramisu.

Mandag 21

2. Pinsedag.

Flæskesteg med kartofler, skysovs og rødkål.

Islagkage med vafler.

Tirsdag 22 Broccolitærte og bulgursalat med cherrytomater.

Cremet grønsagssuppe med flute.

Onsdag 23 Farsbrød med soltørret tomater, kartofler og bagt rødbede med basilikum.

Vaniljebudding med frugtsovs.

Torsdag

 

24 And alà orange med ristede kartofler og mormorsalat.

Vaniljeis med vafler.

Fredag 25 Tarteletter med høns i asparges.

Hakkebøf med spejlæg, bløde løg, kartofler og skysovs.

Lørdag 26 Asiatisk skinkegryde med chili, kartoffelmos og majs.

Stikkelsbærgrød med piskefløde.

Søndag

 

27 Amerikansk oksebov klump med flødekartofler og blomkål.

Pistaciefromage med flødeskum.

Mandag 28 Spinattærte med råkost, kold dressing og flute.

Vaniljeis med vafler.

Tirsdag 29 Boller i karry med ris og ærter.

Chokolademousse med flødeskum.

Onsdag 30 Fiskefrikadeller med citronsovs, kartofler og mormorsalat.

Æblekage med flødeskum.

Torsdag 31 Sommer frikassé med spidskål og kartofler.

Hyldebærsuppe med æbletern og tvebakker.