Dagens varme måltid – på Akaciegården

Menuplan Januar 2019

Ugedag Dato       Menu
Mandag
Tirsdag 1. Spaghetti med kødsauce og hvidløgsflute

Regnbue is med vafler

Onsdag 2. Kylling med paprikasauce, grønne bønner og løse ris

Pandekager med syltetøj

Torsdag 3. Dagens fisk med flødesauce og kartofler

Hybensuppe med kardemommecreme

Fredag 4. Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og persilledrys

Yoghurt panna cotta med frugtgelé

Lørdag 5. Amagergryde med kartofler

Jordbærgrød med piskefløde

Søndag 6. Langtid Braiseret oksetykkam med timiansauce, kartofler og ovnstegte rodfrugter

Citrusfromage med flødeskum

Ugedag Dato       Menu
Mandag 7. Græsk farsbrød med rødbedetzatziki og flødekartofler

Æblesuppe med kanel og cremefraiche

Tirsdag 8. Irsk stuvning med sennep og rugbrød

Fløderand med hindbærcoulis

Onsdag 9. Oksekød i sur/sødsauce med broccoli og kartofler

Rabarberkage med flødeskum

Torsdag 10. Sejfilet med flødestuvet spinat, kartofler og gulerødder

Ananasmedaljer

Fredag 11. Hakkebøf med bløde løg, brun løgsauce, ærter og kartofler

Græskarsuppe med cremefraiche og krydderurter

Lørdag 12. Kalvesteg med tyttebærskum, svampesauce og kartofler

Rejesalat med dild, citron og flute

Søndag 13. Bøf bourgognen med urtekartoffelmos

Sherryfromage med flødeskum

Ugedag Dato       Menu
Mandag 14. Amerikansk farsbrød med krydret et tomatsauce, broccoli og ovnkartofler

”Muldvarpeskud” (sveskekompot med vaniljecreme, chokolade og rugbrød)

Tirsdag 15. Stegte svinekoteletter med paprikasauce, blomkål og kartofler

Pærevælling

Onsdag 16. Stegt sild med persillesauce, gulerodsråkost og kartofler

Æg med sennepsdressing og skinke og hjemmebagt flutes

Torsdag 17. Forloren Hare med vildtsauce, surt, ærter og kartofler

Frisk frugtsalat med råcreme

Fredag 18. Stegt kylling med kryddersauce, hyldeblomst glaseret rodfrugter og kartofler

Managrød med kanelsukker

Lørdag 19. Paprikagryde med svinekød og champignoner og bagt kartoffelmos

Abrikosgrød med piskefløde

Søndag 20. Teriyaki marineret oksetykkam med skysauce, franske ærter og kartofler

Jordbærtrifli med sherry og makroner

Ugedag Dato       Menu
Mandag 21. Krebinetter med stuvet selleri, persilledrys og kartofler

Bagte sveskeblommer med kanel/vanilje cremefraiche

Tirsdag 22. Torsk i fad med vintergrønt og kartofler

Vaniljebudding med kirsebærsauce

Onsdag 23. Brunkål med kogt medister & røget flæsk, hjemmerørt sennep og rugbrød

Hyldebærsuppe med melboller

Torsdag 24. Stegte kyllingehjerter (balsamico, rødløg, springløg chili, olivenolie) med skysauce og ovnkartofler
Fredag 25. Bankekød med surt og kartoffelmos

Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød

Lørdag 26. Italiensk farsbrød med tomatsauce, hvidkålssalat og kartofler

Laksemousse med brøndkarse og dildsauce

Søndag 27. Kogt oksekød med kaperssauce, smørdampet haricots verts & perleløg og kartofler

Hindbærfromage med flødeskum

Ugedag Dato       Menu
Mandag 28. Svinekød i sur/sødsauce med grøntsager og løse ris

Bagte æbler med mandel/kanelfyld og flødeskum

Tirsdag 29. Frikadeller med varm kartoffelsalat og ærter

Chokoladebudding med flødeskum

Onsdag 30. Grillkylling med hvidløgsyoghurt, sprød salat og ovnkartofler

Tomatsuppe med fiskeboller

Torsdag 31. Stegt lever med brunede løg, brun sauce og rødbeder

Gul alliancegrød med sødmælk