Dagens varme måltid – på Akaciegården

Menuplan september 2018

Ugedag Dato       Menu
Lørdag 1 Sort gryde med kartoffelmos og marineret bønner.

Æblegrød med piskefløde.

Søndag 2 Gammeldags oksesteg med sukkerglaseret løg, majs, skysovs og kartofler.

Appelsinfromage med flødeskum.

Mandag 3 Musaka med kartoffel og auberginer, råkost og flute.

Pandekager med syltetøj.

Tirsdag 4 Brændende kærlighed med gulerod og selleri, rødbede og spejlæg.

Hyldebærsuppe med vanilje cremefraiche.

Onsdag 5 Paneret kotelet med champignon a la creme, kartofler og ærter.

Fuglerede med rabarberkompot.

Torsdag 6 Tomatsuppe med nudler, kødboller og flute.

Fiskelasagne med laks og spinat og madbrød med smør.

Fredag 7 Stegt medisterpølse med rødkål, kartofler og skysovs.

Ostekage med mandarin gelé

Lørdag 8 Paprikagryde med kartoffelmos og ærter.

Jordbærgrød med piskefløde.

Søndag 9 Hamburgerryg med stuvet grønlangkål og brunede kartofler.

Ymerfromage med hindbærsovs.

Mandag 10

 

Græsk farsbrød med feta, skysovs, kartofler og broccoli.

Klar suppe med urter og boller med flute.

Tirsdag 11 Krebinet med sesam, kartofler, ærter og bearnaisesovs.

Abrikostrifli med flødeskum.

Onsdag 12 Stegt kylling med skysovs, kartoffel og agurkesalat.

Solbærsuppe med flødeskum.

Torsdag

 

13 Fiskefrikadeller med kartoffel, citronsovs og gulerodsråkost.

Kartoffelsuppe med purløg og ristede bacon.

Fredag 14 Farseret peberfrugt med tomatsovs, kartofler og bønner.

Gammeldags æblekage med flødeskum.

Lørdag 15 Akaciegryde med kartoffelmos og stegte gulerødder.

Hindbærgrød med piskefløde.

Søndag

 

16 Kalveculotte med glaseret løg, flødekartofler og blomkål.

Tiramisu.

Mandag 17 Frikadeller med stuvet spidskål og agurkesalat.

Vaniljeis med vafler.

Tirsdag 18 Bøf Lindstrøm med kartofler, skysovs, asie og tomatsalat.

Hybensuppe med vaniljecreme og tvebakker.

Onsdag 19 Gratineret fisk i fad med kartofler og bagt fennikel.

Rismelsgrød med kanelsukker og smørklat.

Torsdag 20 Pappardelle bolognese med basilikum og revet parmesan.

Mandariner med makronflødeskum.

Fredag 21 Kotelet i fad med kartofler og mormorsalat.

Chokolademousse med flødeskum.

Lørdag 22 Gullasch med kartoffelmos, ærter og asier.

Blommegrød med piskefløde.

Søndag

 

23 Glaseret skinkesteg med flødekartofler og marineret bønner.

Hindbærfromage med flødeskum.

Mandag 24 Persille karbonade med kartofler, stuvede ærter og gulerod.

Pandekager med marmelade.

Tirsdag 25 Stegt lever med bløde løg, kartofler, skysovs og agurkesalat.

Æblecrumble med flødeskum.

Onsdag 26 Kylling i karry med mango chutney, kartoffel og stegte rodfrugter.

Rabarbertrifli med flødeskum.

Torsdag 27 Vildtgryde med græskar og bagt kartoffelmos, tyttebær og rødbede.

Appelsinfromage med flødeskum.

Fredag 28 Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og gulerod.

Panna cotta med brombærcoli.

Lørdag 29 Portergryde med kartoffelmos og asier.

Stikkelsbærgrød med piskefløde.

Søndag 30 Honningglaseret skinke med flødekartofler og bønner.

Mokkamousse med flødeskum.